A munkahelyi szerelem

A munkahelyi szerelem témában a vault.com felmérése szerint az emberek 58%-a volt már szerelmes a munkahelyén. Ami azt jelenti, hogy minden második embert érint. Ez nem elhanyagolható kérdés, mert sok ember érintett. Ebben nem feltétlenül a megcsalás, hűtlenség jelenti a problémát, hanem a lelki teher és a döntésképtelenség helyzete. A munkahelyi flörtökből induló kapcsolatoknál a variánsok száma is több lehet, attól függően, hogy a párok milyen arányban szinglik és milyen arányban élnek tartós kapcsolatban. A probléma érthetően nem a szinglik szerelmi kapcsolatából ered, azonban érdemes foglalkozni a függetlenek kapcsolatával is. Nézzük előbb ezt; nincsen ezzel a párkapcsolattal különösebb probléma, ha olyan típusú párok jönnek össze, akiknek olyan a habitusuk, hogy több időt szeretnének együtt tölteni, viszont egyes embertípusoknak ez terhes is lehet hosszú távon és ez elronthatja a kapcsolatot és a munkahelyi hangulatot is.
A másik sokkal bonyolultabb kérdés a hűtlenség, ha valamelyik fél párkapcsolatban van. A szerelmi háromszög előbb utóbb a munkahelyi teljesítményt is rontja. Arról nem beszélve, hogy szeretőnek lenni nem könnyű, titkolódzni meg még nehezebb. A megcsalás után jöhetnek csak a nagyobb lelki problémák. A megcsalás jeleit csak ott nem veszik észre, ahol már nem, vagy csak körülményesen menthető a tartós kapcsolat. Ebben tud igazán segítséget adni a Gelsei Bernadett döntésmentor oldala, amit érdemes felkeresni. A linken olvashatjuk főbb okait, hogy a mai munkahelyeken már általában kisebb, többnyire két fős csapatban dolgoznak a munkatársak és sokszor előfordul, hogy egy férfi és egy nő dolgozzon együtt, akár napi 10-12 órát is szoros kapcsolatban. Arról nem is beszélve, ha többnapos kiszállás is tartozik a projektbe, ilyenkor kezdenek a szálak magán kapcsolattá alakulni, függetlenül attól, hogy szabadok, vagy párkapcsolatban élnek.


Szakértői segtséget kaphatnak itt azok is, akik szerető, hűtlen, vagy megcsalt státuszban sínylődnek. Ha kíváncsi csak kattintson az oldalra: www.gelseibernadett.huVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.