A Pálmaház Herbáriumról

A gödöllői királyi kastély Pálmaháza 2015 nyarától már Herbáriummal is várja a látogatókat, ahol szinte az összes termék alapanyaga megtalálható a Kertészetben is. A barokk stílusban berendezett Pálmaház Herbáriumban számos kézműves terméket, többek közt teákat, szörpöket és lekvárokat is kínálnak az érdeklődők számára.

Egy korszerű áruházban szinte már elengedhetetlenek az egészséges, úgynevezett biotermékek, így természetesen a Pálmaház Herbáriumban is fontos szerepet játszanak a biobolt termékei.

Széles választékunkban megtalálhatók például a bio fűszerek, ételízesítők, csakúgy, mint a különböző krémek és olajok. Próbáld ki a bio szendvicskrémünket, levesporunkat és a bio fűszereket, mint a lestyán vagy a kömény.

Zöldségekből és gyümölcsökből készült biotermékek is szép számmal megtalálhatók nálunk. Elsősorban édesszájúaknak ajánljuk az aszalt szilvát és datolyát, de olyan különlegességek is megtalálhatók a polcokon, mint például a kék mák.

Akinek pedig nincs ideje eljönni hozzánk, használja bátran biobolt webáruházunkat, ahol az otthon kényelmében válogathat minőségi termékeink közül.

Kézműves webáruházunkban gyorsan és egyszerűen tájékozódhatsz a termékeinkről, kategóriák szerint rendezve is akár. A termék neve mellett láthatod annak méretét, árát, illetve hogy van-e raktáron. Regisztráció után kiválaszthatod a kívánt termékeket és akár online is fizethetsz. És ami a legjobb: házhozszállítással még kényelmesebbé tesszük neked a vásárlást.

Herbáriumunk kézműves termékei közt nagy számban szerepelnek a különböző szappanok, a legkülönbözőbb színekben és illatokban. Itt tényleg mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket, hiszen számtalan hangulathoz és bőrtípushoz illő szappan sorakozik a Herbárium polcain.

Csokoládék, grillázsok, kekszek, bio édességek. Bármelyiket is keresed: nálunk megtalálod. Ezek a finom termékek nem csak egészségesek, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, hanem a lelket is nyugtatják és különleges kulináris élményt is nyújtanak. Kóstold meg például a földimogyorós-banánchipszes-epres grillázsunkat; nekünk elhiheted: nem fogod megbánni.

Szeretettel várunk Gödöllőn, a Pálmaház Herbáriumban és webáruházunkban is, a www.palmahazherbarium.hu weboldalon!