Zárjavítás, Zárcsere azonnal Budapesten!

Bizonyos élethelyzetekben például ha tönkrement a zár, vagy beletört a kulcs, vagy hasonló elkerülhetetlen a zárcsere, zárjavítás.

Bár a zárszervizelés könnyű, akár otthon, saját szorgalomból is elvégezhető munkának tűnik, érdemes a zárcsere, zárjavítás elvégzéséhez szakember segítségét igénybe venni.

Ugyanis hiába tűnik egyszerűnek a zár kicserélése az otthoni próbálkozások az esetek többségében több kárt okozhatnak mint hasznot.

Tudta például azt, hogy a biztosítók a kár esetén sorra kerülő fizetést akár meg is tagadhatják ha nem megfelelően lett beszerelve a zár? Vagy akár már akkor is, ha nem a biztosító feltételeinek megfelelő biztonsági fokozatú zár van az ajtóba szerelve.

Ilyen esetben akár el is eshet a biztosítási összegtől. Az az összeg tehát, amit megspórolna egy zárszerelő szakember kihívásával a sokszorására növelheti kárát, a későbbiekben sokkal magasabb összegtől foszthatja meg önt. Nem is beszélve arról, hogy amennyiben garanciális, jó minőségű zárat vásárolt a garancia is rögtön megszűnik, amint ön laikusként üzembe helyezi a vásárolt zárat.

Nem érdemes tehát a zárcsere, zárszerelő szakember munkáján spórolni. Gondoljon bele, ha valóban annyira egyszerű lenne a szakszerű zárcsere és zárjavítás, miért léteznének egyáltalán szakemberek a területen?

Nem éri meg kockáztatni. Ön se kockáztassa családja és értékei biztonságát, bízza a lakatosmunkát szakemberre.

Egy betörés esetén, amit a nem megfelelően beszerelt zár, zárak tettek lehetővé az ön vesztesége:

  • az ellopott értékek
  • a megrongált bútorok
  • a biztosítástól való elesés
  • a zár garanciájától való elesés
  • a lelki teher, amit mindez okoz ön és családja számára

 

Megéri mindez azt a párezer forintot, amit egy szakember munkáján megspórolhatna?

Ugye nem.

A Mesterzárnál kizárólag olyan tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik magas minőségű munkát tudnak biztosítani ön számára. AZ általunk használt zárak minden esetben magas biztonsági fokozattal rendelkeznek, így garantáltan megfelelnek a biztosítók előírásainak.

Szakértelmünknek és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően módunkban áll olyan minőségi zárat ajánlani ön számára, amely a védendő értékeknek a leginkább megfelel. Így ön pontosan olyan védelmet fog kapni szolgáltatásunk által, amely igényeit a legmagasabb szinten elégíti ki.

 

Eltüntek kulcsai? Gyanakszik rá, hogy illetéktelenek is hozzájutottak kulcsaihoz? Beletört a kulcs a zárba? Ki vagy bezárta magát?
Zárcsere azonnal! Mert nálunk erre is lehetőség nyílik!

Bármilyen sürgető helyzet lépett fell, forduljon hozzánk és mi azonnal kezeljük a problémát. Zárcsere azonnal, azonnali kiszállással Budapest EGÉSZ területén, sőt annak vonzáskörzetében is.

Ne habozzon, hívjon minket és rögtön a helyszínen leszünk, hogy elvégezzük a zárcsere, zárjavítás munkálatokat.

A váratlan helyzet sosem a legmegfelelőbb pillanatban érkezik (ha egyáltalán létezik arra megfelelő pillanat).  Számítson rá, hogy zára pont akkor fogja megadni magát, mikor ön épp siet valahová, vagy hétvége, esetleg ünnepnap van, vagy talán már késő este. Ne essen kétségbe! Ránk ekkor is számíthat!

24 órás ügyelettel állunk ügyfeleink rendelkezésére bármely zárcsere, zárjavítás munkálatról is legyen szó! Ön hív minket és amennyiben igényli zárcsere azonnal szolgáltatásunkat, munkatársunk perceken belül a helyszínen terem és megoldja zárproblémáját, hogy Ön ismét biztonságban tudhassa értékeit!

 

Érdemes azonban tisztában lennie azzal, hogy zárcsere nem csak akkor lehet aktuális mikor már teljesen tönkrement a régi zár. Amikor zárának működésében akár  csak egy apró rendellenességgel is találkozik, legyen az intő jel!
Ha a zár egyetlen alkalommal is furcsa, rendellenes működést produkál, abban a zárban már nem lehet megbízni. Nem tudhatja ugyanis, hogy mikor fogja megadni magát. Talán pont akkor, mikor illetéktelenek próbálkoznak a bejutással.

A régi zárakat fontos bizonyos időközönként lecserélni újabb, biztonságosan működő zárra. Nem biztos benne, hogy meglévő zára a mai napig is biztonságot ad értékei számára? Hívjon minket és megvizsgáljuk zárai működését, ha pedig bármely apró rendellenességet tapasztalunk a régi zár működésében igyekszünk javítani azt. Amennyiben pedig úgy ítéljük, hogy zára cserére szorul, javasolni fogjuk ön számára zárcsere szolgáltatásunkat és ön eldöntheti melyik lépést választja.

A zárjavítás, zárcsere helyszínére mindig jólfelszerelten érkezünk, így bármikor készek vagyunk a régi, nem működő zár javítására, de akár cseréjére is. A zárcsere során felhasznált zárakat mindig és kizárólag a helyszínen csomagoljuk ki, így ügyfeleinket maximálisan garantálni tudjuk afelől, hogy a tőlünk kapott zár új és sosem használt, ahhoz kizárólag új tulajdonosának lesz hozzáférése.

Magas minőségű záraink garantált biztonságot nyújtanak értékei számára.

Sok esetben nem elegendő azonban kizárólagosan a bejárati ajtóra helyezni a zárat, a betörések nagy számban ugyanis az ablakon keresztül történnek. Zárak felszerelését vállaljuk minden nyílászáróra, akár ablakra is. Igény szerint pedig biztonsági rácsok készítését is vállaljuk, teljes kivitelezéssel.

Széleskörű zárcsere és zárjavítás szolgáltatásunkat igénybevehetik magánemberek és cégek egyaránt. Kellő munkaerőkapacitással és felszereltséggel rendelkezünk ahhoz, hogy akár egész iskolák, háztömbök, lakótelepek, irodaházak biztonságáról gondoskodni tudjunk.

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen kérdése, kérése lenne zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Munkatársainkat az év minden napján, a nap minden órájában eléri.

Szolgáltatásaink, legyen az zárcsere vagy zárjavítás, tartósan alacsonyan tartjuk annak érdekében, hogy ügyfeleink minél szélesebb körben hozzájussanak a biztonsághoz. A Mesterzárnál ugyanis úgy gondoljuk, hogy a biztonság nem lehet pénz kérdése, hiszen az mindenkinek kijár.

Mindenkinek kijár az az érzés, hogy úgy induljon el reggel a munkába, vagy úgy induljon el egy hetes nyaralásra, hogy tudja, nincs mitől tartania, értékei, háza, lakása így is a legnagyobb biztonságban van. Ehhez segítjük mi hozzá!

Bízza biztonságát tapasztalt és magas szakértelemmel rendelkező zárcsere és zárjavítás szakértőkre. Pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet egy lakást a lehető legbiztonságosabbá tenni.

Hívjon minket és felmérjük háza, lakása, irodája biztonsági szintjét, és amennyiben arra szükség van, megfelelő tanácsadással és szolgáltatással állunk rendelkezésére ahhoz, hogy ingatlanát még biztonságosabbá, méginkább védetté tegye az illetéktelen behatolókkal szemben.

Egy nem megfelelően beszerelt zárat, egy tapasztalt betörő másodpercek leforgása alatt képes feltörni. Egy olyan helyzetben, mint a betörés minden másodperc számít. Ezért a betörés megakadályozása érdekében az az elsődleges cél, hogy megnehezítsük a betörő dolgát, hogy lassítani tudjuk a betörés menetét. Történhet ez többszintű zárrendszerrel, magasabb biztonsági fokú zárral, biztonsági rács felszerelésével satöbbi. Sok esetben azonban már az is elegendő lehet, hogy a betörő látja, hogy az ajtón új, erős zár van, vagy akár biztonsági rács. A betörő oda próbál meg bejutni, ahol látja, hogy viszonylag problémamentes, könnyű dolga van. Nem fog kockáztatni. Utcájában végigméri a helyzetet és azt a házat fogja választani, ahová a legkönnyebbnek tűnik a bejutás.

Egy régi ajtó, régi zárral csábító a betörők számára. Ha az utcájában az ön ajtaján van a legerősebb zár, vagy kizárólag az ön ajtaján és ablakán van biztonsági rács, szinte teljesen biztos lehet abban, hogy háza, lakása biztonságban van a betörőkkel szemben.

Kíváncsi rá, hogy jelen állapotában hogyan áll otthona biztonsági szintje, állapota? Hívja fel szakembereinket, akik gyors kiszállással megvizsgálják zárai, nyílászárói állapotát és segítséget nyújtanak abban, hogy garantálhatja otthona számára a nagyobb fokú biztonságot.

Ne habozzon, keresse szakértő kollégáinkat és akár már ma este nagyobb biztonság tudatában hajthatja nyugovóra fejét.

Szeretne biztonsági rácsot szereltetni nyílászáróira tart azok külalakjától? Nincs mitől tartania. Egy biztonsági rácsot is el lehet készíteni úgy, hogy az a lehető legesztétikusabb legyen. Hívjon minket és beszéljük meg a részleteket. Garantálni tudjuk, hogy a biztonsági rács készítésekor is maximálisan figyelembe vesszük elvárásait is igényeit, így ön a lehető legnagyobb elégedettséggel áll majd vadonatúj biztonsági rácsa előtt.

A Mesterzár zárcsere és zárjavítás szakembereinek célja, hogy elégedett ügyfeleket tudjanak maguk mögött. Éppen ezért magas minőségi követelményeket támasztottunk munkánk elé. Zárcsere és zárjavítás munkáinkra garanciát vállalunk, ezzel is biztosítjuk Önt, hogy a lehető legjobb helyre fordult zárcsere és zárjavítás terén.

Amennyiben bármilyen problémája lenne zárával kapcsolatban, vagy csupán meg szeretné erősíteni ingatlana biztonsági szintjét hívjon minket és mi akár azonnali kiszállással is önhöz érkezünk.

Leellenőrizzük zárait, felmérjük azok biztonsági fokát és működését. Amennyiben bármilyen működésbeli rendellenességet észlelünk zárán, lehetőség szerint javítjuk azt. Amennyiben azonban úgy látjuk, hogy a javítás sem lenne már elegendő ahhoz, hogy a zár biztonságosan működjön, vagy esetleg úgy látjuk, hogy egyáltalán nem is végezhető már el a javítás, úgy javasoljuk ön számára a zárcserét. A zárcseréről ön dönt, ahogyan arról is, hogy milyen árkategóriájú zárat választ a cseréhez. Bármely kérdése vagy kérése merülne fel bátran kérdezhet kiérkező munkatársunktól, hiszen mindenkori célunk az ön elégedettsége. Amennyiben zárcsere szolgáltatásunkat veszi igénybe, nem kell attól tartani, hogy zárcsere során kárt teszünk az ajtóban. A zárcserét (ahogyan egyébként a zárjavítást is) nagyfokú precizitással és gondos odafigyeléssel végezzük el. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy fokozottan ügyelünk arra, hogy miközben kicseréljük a zárat az ajtóban (vagy esetleg az ablakban) abszolút ne tegyünk kárt.

Zárcsere és zárjavítás ügyében a lehető legjobb munkavégzésre számíthat mesterembereinktől.

Sokéves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy gyors és precíz munkavégzést nyújtsunk ügyfeleink számára. Az általunk végzett munkákra emellett garanciát is tudunk vállalni, így ön maximálisan meg lehet bizonyosodva afelől, hogy olyan szolgáltatást kap, aminél jobbat aligha találhatna más szolgáltatóknál.

Kizárólag magasan képzett és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt, akik kizárólag magas minőségű zárakat biztosítanak a zárcsere során. Szolgálati autóink jól felszereltek így nem adódhat olyan szituáció, amiben ne tudnánk maximális zárcsere, zárjavítás szolgáltatást nyújtani.

A zárcsere és zárjavítás az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető budapesti ügyfeleink számára. Az esetek többségében rövid időn belül a helyszínre érkezünk, ahol rendkívül gyors, precíz, kifogástalan munkavégzést biztosítunk.  Igény szerint kérje zárcsere azonnal szolgáltatásunkat és nem csak hogy hamar, hanem azonnal a helyszínre indulunk, hogy önt minél előbb mentesítsük zárproblémája alól.

Zárcserére van szüksége? Vagy csak kérdése van?

Hívjon minket, írjon nekünk, vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen módon és azonnal rendelkezésére állunk!